Tablemoments

Tablemoments

Vi elsker bryllupper, fester og events – og at gøre dem uforglemmelige, magiske og smukke.
Ideen til tablemoments kom i forlængelse med vores virke som bryllupsarrangører i vores søstervirksomhed Bryllupsbureauet.
Ideen om at vores kunder kunne få samlet det meste under et tag, var både tiltalende og ikke mindst efterspurgt hos mange par.
Derfra startede drømmen om Tablemoments og udlejning af eksklusiv service. Foruden Tablemoments og Bryllupsbureauet, driver vi også private dining virksomheden Privatkok.nu, samt vores webshop Blomsterbureauet. Vores kunder er derfor i kompetente hænder, når der skal vælges eksklusiv service ud fra en menu, samt når blomster skal vælges.
Vi har begge en lang baggrund fra restaurationsbranchen, Kasper som uddannet tjener, og Phillip som uddannet kok og sommelier – vi har dog drevet selvstændig virksomhed siden 2014.

Vi glæder os meget til at tage imod jer, og jeres ønsker.

Kasper Hansen

Indehaver & Blomsterdesigner
Med en ekspertise, der strækker sig fra hvert enkelt kronblad til den præcise sammensætning af blomsterarrangementer, er Kasper Hansen hjertet og sjælen i denne frodige verden af farver og dufte. Som både indehaver og blomsterdesigner er han den kreative kraft bag hver enkelt buket, der forlader blomsterbureauet.

Phillip Nielsen

Indehaver & alt-mulig-mand
På den anden side af blomsterbureauet finder vi Phillip Nielsen, en alt-mulig-mand med en uundværlig evne til at jonglere med forskellige opgaver og sikre, at alt kører glat bag kulisserne. Som medindehaver fungerer Phillip som den uundværlige støtte for hele operationen. 

Phillip