Tablemoments

Lej farvede glas

Hos tablemoments går vi højt op i kvalitet og æstetik. Derfor har vi valgt farvede glas af højeste kvalitet. F.eks vores farvede vandglas fra Holmegaard glasværk. Det er håndværk der går helt tilbage fra 1825.

Hos tablemoments holder vi altid øje med nye spændende farvede glas, som ingen andre har. 

lej farvede vandglas

Lej farvede glas til fast lav pris

For den perfekte borddækning har du brug for de perfekte farvede glas. Se vores udvalg af eksklusive farvede glas – designet med sans for detaljer og gennemtænkt for at hjælpe med at gøre din borddækning smuk. Løft din borddækning med vores eksklusive glas. Nyd dit måltid med dine gæster med stil. Kun 7,- pr. del incl. opvask

Lej rosa glas til bryllup og fest

"Lily" Cherry Blossom

“Lily” serien fra Holmegaard er vores fantastiske serie af farvede vandglas. Et glas af højeste kvalitet. Glasset er gennemfarvet rosa, og kan gøre sig perfekt til ethvert festligt bord – om det er bryllup, konfirmation eller firmafesten.

Pris: 7,- incl opvask

Lej karamelfarvet glas

"Lily" Toffe Rose

“Lily” serien fra Holmegaard er vores fantastiske serie af farvede vandglas. Et glas af højeste kvalitet. Glasset er gennemfarvet karamel, og kan gøre sig perfekt til ethvert festligt bord – om det er bryllup, konfirmation eller firmafesten.

Pris: 7,- incl opvask