Tablemoments

Lej tallerkener

Hos tablemoments elsker vi et perfekt dækket bord til enhver fest og ethvert bryllup. Vi elsker æstetik, det skæve og det tidsløse. Hos os går vi mere op i at have det service vi selv ville leje, end at have et ekstremt udvalg. Find vores eksklusive tallerkener til dit arrangement lige her.
Lej service

Æstetiske tallerkener

For den perfekte borddækning har du brug for de perfekte tallerkener. Se vores udvalg af eksklusive tallerkener – designet med sans for detaljer og gennemtænkt for at hjælpe med at gøre din borddækning smuk. Løft din borddækning med vores eksklusive tallerkener. Nyd dit måltid med dine gæster med stil. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
Lej tallerken fra raw

Lej tallerkener fra RAW

Vi elsker simpelthen dette skønne sæt fra RAW “Arctic white”, og derfor er det også vores mest udlejede sæt.
En fantastisk lys tallerken, med det skønneste marmorerede mønster – en absolut WOW oplevelse når man ser det, på et perfekt dækket bord.
Lej eksklusiv service hos Tablemoments allerede idag. Kommer som: Middag – frokost – dessert & skål.

Kun 7,- pr. del incl opvask

Lej eksklusive hvide tallerkener

Lej tallerkener fra DAISY

Få din borddækning til at skille sig ud med tallerkener med vores smukke tallerkener fra vores Daisy serie. De stilfulde riflede og tidsløse tallerkener er den perfekte måde at tilføje et strejf af elegance til enhver begivenhed. Perfekte til enhver lejlighed – fra sofistikerede middage til afslappede sammenkomster. Kommer som: Middag – frokost – dessert og dyb tallerken.

Kun 7,- pr. del incl opvask

lej sorte tallerkener

Lej sorte tallerkener fra RAK

Sorte tallerkener ser man ikke så ofte. Men vi forelskede os simpelthen i disse sorte krakelerede tallerkener fra RAK. De har en fantastisk smuk krakelering og mat farve – og står i skarp kontrast til kokkens skønne anretning. Kommer som: Middag – frokost og dyb tallerken

Kun 7,- pr. del incl opvask.