Tablemoments

Dekorationer

Forvandl din næste begivenhed til et blomstrende paradis med blomsterdekorationer fra os. Med de friskeste blomster kan du være sikker på, at dine blomsterdekorationer vil se perfekte ud til din særlige begivenhed. Vores dekorationer er lavet med de mest friske og mest levende blomster, der vil lyse ethvert rum op. Vælg mellem en række forskellige designs for at finde det perfekte til dig.

Unikke blomsterdekorationer til bryllup og fest

Med vores helt egen blomsterafdeling, kan vores dekoratører & florister skabe helt unikke og uforglemmelige blomsterdekorationer til enhver fantastisk lejlighed. Kvalitet og høj standard er nogle af Tablemoments nøgleord, derfor bruger vi også kun de absolut bedste blomster på markedet. Find inspiration til din opdækning her på siden – og husk at vi altid står klar, til at skræddersy alle type blomster til dit næste arrangement
Høje dekorationer til bryllup og fest

Høj dekoration på guldstaffeli

Sæt højde på blomsterne.
Med en overdådig dekoration der kommer op i højden, vil den blive husket, men den kan samtidig være med til at skabe en helt bestemt stemning – specielt i lokaler med højt til loftet. I denne dekoration er der bla blevet brugt: (Hvide og rosa roser, hortensia, syren hortensia, pampas, dild, nelliker, anthurium, voksblomster, chrysanthemum, eukalyptus & mimosa baleyana)
Vi kan naturligvis skrædder indholdet, samt form og farver, så de passer helt perfekt til resten af temaet. Der tages højde for sæsonbetonede varer.
Pris fra: 2500,- incl leje af staffeli

farverig lang dekoration

Colorful table - lang bordløber

En lang dekoration, kan gøre sig helt perfekt på et smukt opdækket langbord. Måske buffetbordet, eller gavebordet skal have noget ekstraordinært dekorativt. I denne dekoration har vi ikke brugt pyntegrønt – men kun de fineste og smukkeste blomster i varme og feminine farver. Denne elegante dekoration består bla. af: (Div roser, ranunkel, syrener, lisianthus, delphium og orkideer).
Som alle vores blomster, kan denne skønhed skræddersyes lige efter jeres ønsker. Vi tager dog forbehold for sæsonbetonede varer.
Pris pr. meter: fra 1245,-

Bordbombe purple

Små skønne dekorationer er et absolut hit hos os. De fylder ikke så meget, men er kompakte og skønne – og så er der jo plads til flere. Disse gør sig både godt på runde borde, samt aflange. Ellers måske bare som en gave til sig selv. I denne dekoration, har vi bla brugt: (Div roser, calla, delphinium, lisianthus, nelliker) Der tages forbehold for sæsonbetonede varer Pris: 575,- (Min køb, 3 stk)